Kick Off/Temadagar

Välkommen till våra givande och inspirerande temadagar.
Här hittar du all information och anmäler dig till den kurs som passar just dig!
Kick Off Helg
25-26/4 08.30-12.00
Kom igång med säsongen på bästa sätt med vår härliga kickoff! Vi tränar 3 timmar på lördag och 3 timmar på söndag, nytt för i år är att vi kommer att ha en förmiddags grupp och en eftermiddagsgrupp. Vi kommer se till att vi kommer igång på rätt sätt med så väl svingrörelsen som närspelet för att ni ska få en så bra start som möjligt på säsongen 2020.
Givetvis kommer fokus i år att ligga på närspelet.
Utöver träningen så ingår kaffe och lunch.

Kostnad 1600 SEK och Max 12 personer.

25-26/4 13.00-16.00
Givetvis kommer fokus i år att ligga på närspelet.
Utöver träningen så ingår kaffe och lunch.

Kostnad 1600 SEK och Max 12 personer

Temadag 1 Puttning.
2/5 Lördag, 09:30-12:00
Vi kommer under 2 timmar att hinna med att både utveckla er teknik i puttningen samt ge er värdefulla målövningar för att ge er möjligheten att utveckla ert spel på greenerna under hela säsongen. Vi vet att mycket avgörs på green och här kan vi spara många slag med ganska små medel under en säsong.
Utöver träningen ingår kaffe och lunch.

Kostnad 800 SEK och Max 12 personer.

Tematräning 1 - Puttning 2 maj

Temadag 2 Chippning och svåra närspelsslag
9/5 Lördag 09.30-12.00.
Axel går igenom grunderna och hjälper dig att skapa förståelse för hur vi måste agera och vilka klubbor vi bör använda när vi ställs inför utmaningar i vårt närspel. I denna kurs så får du lära dig grunderna i chippning samt slå lite svårare närspelsslag. Tex lobbslag.
Utöver träning ingår kaffe och lunch.

Kostnad 800 SEK och Max 12 personer

Tematräning 2 - Chippning o svåra närspelsslag 9 maj

Temadag 3 Bunkerslag
16/5 Lördag 09.30-12.00 Bunkerslag.
Axel går igenom byggstenarna och förutsättningarna för att slå bra bunkerslag. Vi kommer att jobba på den grundläggande tekniken samt försöka skifta fokus från att "bara" ta sig upp till att komma nära flaggan
Utöver träningen ingår kaffe och lunch

Kostnad 800 SEK och Max 12 personer

Tematräning 3 - Bunkerslag 16 maj

Temadag 4 Spel på banan och spelstrategi
17/5 Söndag 08.00-15.00
Vi träffas i restaurangen för kaffe och smörgås och har en genomgång i spelstrategi, senare en kortare uppvärmning och sen spel på banan 9 hål där man spelar med en utav tränarna i 3 hål. Vi avslutar med lunch och genomgång av rundan.

Pris: 1800 SEK max 18 personer inklusive kaffe, smörgås och lunch.

Tematräning 4 - Spel på banan o spelstrategi 17 maj
Pris: 1800 kr