Medlemsträning

Här hittar ni all information om träningar som vi tillhandahåller i grupp till våra medlemar. Att delta i någon/några av dessa aktiviteter kommer inte bara att hjälpa er att utvecklas inom golfen utan är också ett utmärk tillfälle att träffa och lära känna andra medlemmar som delar er passion.
Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå ditt mål!
Bli kompis med bunkern!

På söndag den 20/9 kommer Axel att hålla en kursdag med tema bunker.
Det kommer att vara små grupper om 6 personer så man kommer att kunna få mycket hjälp och feedback från tränaren.
Målsättningen är att alla ska ta sig ur bunkern varje gång och att vi också ska hinna med att prata om hur man löser lite svårare lägen i bunkern.

Om du är rädd för bunkern är det ett utmärkt tillfälle att försöka bli kompis med den istället

Kostnad 1200 kr inklusive kaffe och macka.

08:30-10:30 HCP 20-54
Lär dig grunderna i bunkertekniken, vi kommer att gå igenom hur man tar sig ur på enklaste sätt och hur man löser lite svårare lägen.

12:30-14:30 HCP <20

15:00-17:00 Alla HCP