Juniortävlingar på klubben

Fredriks Stege - juniorernas säsongstävling

För er som gillar att tävla eller vill börja tävla så kommer vi i år att ha ett antal tävlingstillfällen på olika veckodagar.
Vi spelar 18 hål pb från valfri tee. Vid varje tävling får man olika många poäng beroende på placering 1-6, övriga får 2 deltagarpoäng varje gång. Vid avslutningen på Mörkergolfen den 1 oktober är det sedan stor prisutdelning!

Gå in och anmäl dig till tävlingarna på golf.se
Tävlingsdatum: Kommer inom kort!

Vid varje tävlingstillfälle behöver vi även hjälp från 1-2 föräldrar.
Maila info@kdrgk.se och tala om vilket tillfälle som passar dig.

Augustipokalen
Spelas i samband med Junior-KM och riktar sig till dem som inte ännu har hcp för att delta i KM.

Stora KM och Junior KM

Mörkergolf
Spelas den 1 oktober. Startar med gemensam Taco-buffé och avslutas med prisutdelning.
Gå in och anmäl dig till tävlingen på golf.se

Ombergs - Två generationers
Tävling där du som junior spelar med mamma/pappa, mormor/morfar eller farmor/farfar.
Gå in och anmäl dig till tävlingen på golf.se

Söndagstouren
För dig med max hcp 9.9, tävlingen spelas från tee 1.
Anmälan sker i pärmen i receptionen eller genom att boka in sig på valfri tid på söndagarna ihop med någon mer som också spelar Söndagstouren. Se ytterligare info HÄR