Söndagsladyn

Söndagsladyn 2018 spelas vid åtta tillfällen. Vi spelar i en klass. Datum för 2018 års deltävlingar:  22/4 (utgått), 6/5, 20/5, 1/7, 29/7, 5/8, 11–12/8 (KM-helg), 26/8 och 16/9.

Under säsongen spelar vi omväxlande spelform, poängbogey och slagtävling. Resultatet i varje deltävling genererar poäng. 15p för seger därefter 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 poäng. Samma resultat ger delad placering och poäng.

Ställning efter omg 8 (sjunde tävlingen):

slomg82018.JPG

Anmälningsavgiften till Söndagsladyn är 200 kr som ska erläggas i samband med första tävlingstillfället. Startavgiften till varje deltävling är 60 kr.

Vi har blocktid mellan kl. 14-14:30, anmälan görs i GIT. Där framgår sista anmälningsdag och när tävlingen lottas. Nytt för i år är att det är möjligt att spela valfri tid aktuell tävlingsdag. Då ska anmälan till tävling göras i en pärm i receptionen och starttid bokas själv. Kravet är att spela med en annan Söndagslady och att tävlingsavgiften är betald innan tävling.

20/5 ingår Söndagsladyn i 36:an Eclectic. Resultatet från 36:an Eclectic ger dubbla poäng i Söndagsladyn.

11–12/8 ingår Söndagsladyn i KM-helgen. KM spelas i år samma helg oavsett vilken klass som spelas. Det spelar ingen roll i vilken klass du spelar, i Söndagsladyn räknas resultatet om till poängbogey. Deltagande i KM genererar dubbla poäng i Söndagsladyn.

Efter varje deltävling får vinnaren 50% av startavgiften som presentkort som gäller på klubben. Resterande tävlingsavgifter fördelas som presentkort till pristagarna i totala Söndagsladyn.

Vinnare av Söndagsladyn är den spelare som har högst sammanlagda poäng från sex av åtta deltävlingar. Vid samma poäng avgör lägst hcp (exakt hcp 16/9).

Prisutdelning sker på damernas gemensamma säsongsavslutning i september, Ladies Grande Finale.

Söndagsladyn säsongsavgift
Pris: 200 kr