Juniorträning hcp 40 och bättre 2019

Juniorträning

För de juniorer som har kommit lite längre i sitt spel, oftast för barn 10 år och äldre och med handicap under 40, erbjuder klubben juniorträning året om, genom utomhusträning på klubben varje tisdag och/eller torsdag under säsong, och inomhusträning i Komethallen på onsdagskvällar när banan har stängt.

För att delta i juniorträningen måste junioren vara medlem i Kungl. Drottningholms GK, antingen som fullvärdig medlem eller som Pitch & Fun-medlem, klicka här för ansökan.
Vi delar in grupperna efter handicap och ålder, därför kommer du att träna på onsdagar i Komethallen kl 19-20 eller 20-21, med start den 16 januari 2019. Därefter kör vi på varje onsdag med undantag för sportlovet, fram till den 20 mars. Nu börjar det också bli aktuellt för de juniorer som vill att börja tävla. Vi rekommenderar varmt att junioren deltar i de tävlingar som arrangeras på klubben, eftersom det är ett utmärkt sätt att träffa nya golfkompisar och utveckla sin golf. Du hittar mer information om våra juniortävlingar om du klickar här.

För de juniorer som tränar på tisdagar börjar utomhusträningen tisdagen den 23 april 2019. Om du istället har valt att träna på torsdagar börjar utomhussäsongen den 25 april 2019. Du väljer själv om du vill träna en eller två gånger i veckan. Vi kommer att träna i olika grupper beroende på vilken nivå junioren är på.

Sista träningen för vårens träning är den 4/6. Höstträningen på klubben tar fart igen den 20/8 respektive 22/8. Samma grupper och tider som på våren. Vi kör på fram till och med den 24/9 och 26/9. Utomhussäsongen avslutas sedan med en uppskattad tradition, nämligen MÖRKERGOLFEN den 27 september. Mer information och anmälan till Mörkergolfen hittar du om du klickar här.

Men vi lägger inte klubborna på hyllan än utan alla är välkomna tillbaka till Komethallen och inomhusträningen som tar vid onsdagen den 6 november. Årets sista träning blir den 11 december!

Kostnaden för juniorträningen är 2700 kr per år, och inkluderar såväl utomhus- som inomhusträning. Anmäl till träningen hittar du om du klickar här.

Läger
Vi anordnar även läger i inledningen av sommarlovet för de juniorer som är intresserade av en vecka full med kompisar, mycket golf och massor av roliga aktiviteter. Mer information om våra läger hittar du klickar här.

Har du frågor om Juniorträningen eller om våra läger är du välkommen att kontakta Annika Lundborg på tel 08-759 03 11 eller genom att maila på info@kdrgk.se.

OBS! Vid anmälan godkänner du som förälder att bilder som tas vid våra träningstillfällen kan komma att användas på vår hemsida och på Facebook/Instagram.