• måndag, 26 februari

Sportlovsstängt på kansliet 26/2-2/3

Under vecka 9 har kansliet stängt för sportlov. Åter på plats den 5 mars, då även restaurangen öppnar igen!

• tisdag, 27 februari

• onsdag, 28 februari

• torsdag, 01 mars

• fredag, 02 mars

• måndag, 05 mars

Lovö Bistro öppnar för säsongen!

Den 5 mars öppnar Lovö Bistro åter igen upp sina portar för lunch.
    Varmt välkomna alla gamla och nya gäster!
Kalendern Okategoriserat Medlemsevent Tävling Stängt Övrigt

#kungligadrottningholmsgolfklubb

Shopen / Range

Välkommen till vår välfyllda shop!

I shopen har vi ett brett sortiment av varor av högsta kvalitet. Med märken som exempelvis GANT, Tommy Hillfiger, Oscar Jacobson, Puma, Cobra, Titleist m.m.

Vi kan hjälpa dig att välja rätt utrustning.
Våra öppettider hittar du här >>

Välkomna önskar Fredrik med personal!

Till shopen

Lovö Bistro

NÅGRA ORD FRÅN VÅR KRÖGARE!

Vår ambition är att Lovö Bistro skall vara en av Sveriges bästa golfrestauranger och därmed befästa Kungl. Drottningholms Golfklubb som en av landets mest anrika och ansedda golfklubbar.

Restaurangen skall erbjuda högkvalitativ och okomplicerad mat, god service och en familjär och trivsam stämning.

Till Lovö Bistro